ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • Μοναδική εμπειρία

  Προσωπικά ωφελήθηκα πάρα πολύ από τις θεραπείες κρυοσάουνας που έκανα. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Τελικά όχι μόνο το άντεξα αλλά και το επανέλαβα. Η αίσθηση μετά από κάθε συνεδρία ήταν μοναδική!
  Πάνος Γ.
 • Πραγματική ξεκούραση! Ανανεώθηκα!

  Τον τελευταίο καιρό είχα κουραστεί πολύ και δοκίμασα τη μέθοδο της κρυοθεραπείας που είχα ακούσει ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Κυριολεκτικά ενθουσιάστηκα από την ευεξία που ένιωσα.
  Στέργιος Λ.
 • Ποια ζέστη; Σήμερα έχει -122!

  Ήταν απίστευτο! Είχα παγώσει, αλλά το άγχος και η κούραση εξαφανίστηκαν. Η συνεδρία κράτησε ελάχιστα και ήταν πάντα κάποιος υπεύθυνος μαζί μου.
  Ελένη Σ.
 • Ιδανικό μετά το γυμναστήριο

  Η αίσθηση του ψυχρού αέρα στο σώμα μου μετά την έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο ήταν εκπληκτική! Αναζωογονήθηκα κυριολεκτικά μέσα σε 3' που διαρκεί η θεραπεία! Θα το επαναλαμβάνω τακτικά!
  Χρυσάνθη Μ.
 • Απίστευτη αίσθηση

  Πριν περίπου 1,5 χρόνο έκανα επέμβαση στο γόνατο λόγω ρήξης μηνίσκου. Η κρυοθεραπεία με έχει βοηθήσει απίστευτα στη γρήγορη αποκατάσταση του γονάτου μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  Φίλων Π.
 • Θεαματικά αποτελέσματα

  Ξεκίνησα θεραπείες κρυοσάουνας λόγω μίας φλεγμονής στο δεξί μου γόνατο. Από την πρώτη κιόλας φορά ο πόνος άρχισε να υποχωρεί. Θα συνεχίσω οπωσδήποτε τις συνεδρίες μέχρι την τελική αποκατάσταση της υγείας μου.
  Γιάννης Γ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ananeosis και ενημερωθείτε
για το ευρύτερο φάσμα των υπηρεσιών μας.